Denne dessertpizza er et sikkert hit hos alle. Den er nærmest en klassiker hjemme hos os – og kan egentlig varieres efter smag og behag. Banan kan fx udelukkes – eller chokolade kan erstattes af nutella.

Jordbærdrøm
Ingredienser
- 1 stk. Pizzabund
- 2 spsk. Olivenolie
- 50 gr. Chokolade Hakket
- 1 stk. Banan I skiver
- 1 Håndfuld Skumfiduser Gerne de små
- 8-10 stk. Jordbær Friske og i skiver
- Rigeligt Vaniljeis
- Evt. Citronmelisse Til pynt
Sådan gør du
Inden bagning
- Form pizza, som du normalt vil til en pizza
- Pensl den med olivenolie
- Fordel hakket chokolade over bunden
- Fordel banan
- Sæt pizzaen i ovnen.(Vi tilbageholder de sidste ingredienser).
Under bagning – ca. 2/3 inden bunden er færdigbagt
- Tag bunden ud, fordel skumfiduser – og bag bunden færdig. Vi vil have, at skumfiduserne smelter fint, men de skal ikke være sorte, derfor kommer de på 2/3 inde i bagningen.
Efter bagning – inden servering
- Fordel skiveskåret friske jordbær
- Server dessertpizzaen med vaniljeis og evt. lidt citronmelisse på toppen.
