Bøf bearnaise – smagen af hakkebøf med bløde løg

1.1K

Denne variant er efterhånden blevet en klassiker hjemme hos os. Oksekød og bearnaise er ikke ukendt på en pizza, men her er det de bløde løg, der er prikken over i’et.

Hvis du kan lide bøf med bløde løg, så er jeg sikker på, at denne også bliver en af dine favoritter.

Bøf Bearnaise

Elsker du en god hakkedreng med bløde løg og bearnaise? Så er dette pizzaen for dig.
(Pst. jo, jeg ved godt, at der er et par pølser på billedet, men pizzaen på billedet blev lavet til min 6-årige dreng, og han elsker den slags, og jeg har altså ikke lige fået taget et billede af pizzaen UDEN pølser).

Ingredienser

  • 1 stk. Løg
  • 100 g Hakket oksekød
  • 5-6 spsk Bearnaise souce
  • Tomatsouce
  • Mozzarella og/eller din favoritost
  • Evt. lidt tynde skiver champignon

Sådan gør du

  • Inden pizzaen samles:
    Brun oksekød på panden – tilsæt evt. kryderier efter behov. Når brunet, tag af panden og lad det si nogle minutter – så fedtstof kan rende fra.
    Snit og brun løg på panden.
  • Når pizzaen samles:
    Fordel tomatsoouce på pizzabunden.
    Tilsæt din ost efter behag, i bund og/eller på toppen
    Fordel det stegte og afdryppede oksekød og løg
    Tilsæt evt. et par skiver champignons, hvis du kan lide det.
  • Bag pizzaen.
  • Efter bagning:
    Tilsæt nogle skefulde bearnaise-souce og et par blade basilikum.

Noter

Det brunede oksekød skal være så “tør” som muligt efter bruning, derfor bør fedt sies fra. Man man evt. tilsætte lidt maizena eller sovsejævner til kødet mens det er på panden, hvilket får det til at samle sig lidt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close
PizzaNørderi med Andy Madsen. Alt indhold © Copyright 2020 og frem. All rights reserved.
Close